Новость подробно
16 сентября 2017 г.

ГРАЙ У РЕГБІ – ПІЗНАВАЙ СВІТ

Федерація регбі Кривого Рогу запускає новий напрямок діяльності – культурний проект «Грай у регбі – пізнавай світ». Про це заявив очільник організації та депутат міськради Євгеній Дудка.

Суть проекту полягає в тому, щоб наповнити життя вихованців регбійної школи не тільки тренуваннями, а й безкоштовними культурними подіями, подорожами та екскурсіями.

Євгеній Дудка пояснює: «Під час роботи з дітьми, ми зрозуміли, що більшість із них ніколи не виїжджала за межі Кривого Рогу в силу матеріальних причин у їхніх родинах. Тому бажання показати їм Україну та світ визрівало давно. Незважаючи на складнощі з фінансуванням у федерації і певні негаразди, пов’язані з цим, я прийняв рішення, що це для нас пріоритетний напрямок».

Перше свято було організовано для дітей під час участі в чемпіонаті України серед юнаків 2006-2007 р.р.н. Після завершення спортивної події, діти мали нагоду вперше в житті зануритись в атмосферу легендарної Одеси в супроводі професійних екскурсоводів. Театр опери та балету, прогулянка Дерибасівською вулицею, справжні моряки з Одеського морського порту, Потьомкінські сходи, морозиво з Дюком – ось незначний перелік нових захоплень криворізьких школярів.

«І що найголовніше – це лише початок», – додає Євгеній. «Плани в нас дуже амбітні, а цілі благородні. Я хочу, щоб діти розвивались не тільки фізично, але й збагачувались духовно. Можливо, не всі з них стануть професійними спортсменами, але нехай кожен із них стане освіченою людиною та патріотом своєї країни».

Федерація регбі Кривого Рогу

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области