Новость подробно
21 мая 2021 г.

Президент ФРУ Євген Баженков провів робочу зустріч із заступником міністра у справах ветеранів України Ігорем Безкаравайним (ФОТО)

21 травня в Міністерстві у справах ветеранів України відбулась робоча зустріч заступника міністра у справах ветеранів України Ігоря Безкаравайного з президентом Федерації Регбі України (ФРУ) Євгеном Баженковим, виконавчим директором ФРУ Олександром Власюком та президентом ГО “Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні” Леонідом Дейнеко.

Під час зустрічі було обговорено питання взаємодії та розвитку регбі серед ветеранів в рамках реалізації проєктів з реабілітації та адаптації українських захисників до мирного життя.

Зокрема, обговорювалась участь ветеранів у змаганнях з регбі - 9-му відкритому всеукраїнському турнірі “Кубок посла ПАР в Україні з Регбі” та “Відкритому турнірі м. Києва з Регбі серед ветеранів АТО”.

Також було зазначено, що у жовтні 2021 року кращі команди з числа ветеранів зможуть взяти участь у всеукраїнському турнірі “Кубок посла Франції в Україні з регбі”.

Ігор Безкаравайний поінформував учасників зустрічі про надання Мінветеранів фінансової підтримки на конкурсній основі для реалізації програм (проєктів, заходів) громадських об’єднань, у тому числі з розвитку спорту ветеранів.

А також він запропонував інформаційну підтримку та організацію відповідних інформаційних кампаній для залучення більшої кількості бажаючих серед ветеранів  займатись регбі.

Зі свого боку Євген Баженков висловив зацікавленість у співпраці та розвитку серед ветеранів «регбі на візках» та  запропонував тренерську підтримку в підготовці команд.

Леонід Дейнеко проінформував присутніх про спортивні заходи і турніри, які заплановані на 2021 рік та відзначив, що пріоритетом на сьогодні є спортивна реабілітація українських захисників.

Особливу підтримку з обох сторін отримала пропозиція щодо залучення дітей ветеранів до створення дитячих команд з регбі (контактне та безконтактне регбі). В подальшому такі команди зможуть взяти участь у турнірах в рамках проєкту розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні “На шляху до Кубка Світу 2023/двісті років регбі” та змаганнях із регбі-5 у Міжнародному дитячому центрі “Артек” (м. Київ, Пуща Водиця).

За результатами зустрічі всі учасники висловили побажання щодо подальшої співпраці.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области