Новость подробно
06 сентября 2022 г.

Регбі в Покровську відзначає 15-ти річний ювілей!

Сьогодні, 6 вересня 2022 року виповнюється 15 років, як в місті Покровську існує секція регбі.

Трохи історії. 6 вересня 2007 року за ініціативи старшого тренера Федерації регбі Донецької області Антона Бойко та за підтримки керівництва Федерації регбі Донецької області - Олега Єрьоміна та Олександра Корха був проведений набір юнаків у трьох школах м. Красноармійська – 4, 6 та 14 ЗОШ селища Динасового заводу. Тоді на перше тренування прийшли більше півсотні юнаків.

Вагомим внеском у популяризацію регбі в Красноармійську стало проведення I Міжнародного дитячо-юнацького турніру з регбі «Кубок Донбасу», який пройшов 15-16 вересня 2007 року на стадіоні «Юність».

Першого успіху секція регбі м. Красноармійська досягла вже 25 листопада 2007 року, посівши 3 місце з 6 команд у Чемпіонаті Донецької області з регбі-15 серед юнаків 1994-1995 рр.н.

На сьогоднішній день секція регбі м. Покровська має чим пишатися. За 15 років роботи в ній підготовлено більше ніж 400 чемпіонів та призерів Чемпіонатів України з регбі серед юнаків.

В 2017 році відбувся ребрендінг регбі в Донецькій області, до 2017 року збірні команди Донецької області виступали під назвою РК «Тигри Донбасу», а в 2017 році був заснований РК «Твердий знак», до якого увійшли спортсмени Покровська та Селидова, які захищають честь регіону у національних чемпіонатах з регбі.

Вітаємо регбійну громадськість м. Покровська з ювілеєм та бажаємо якнайшвидшою перемоги над рашистами нашій головній команді – ЗСУ, аби велике регбі знову повернулося в це славетне місто на Донеччині!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области