Новость подробно
10 марта 2018 г.

У Львові завершують реконструкцію частини стадіону «Юність»

У Львові завершують будівництво роздягалень та першої трибуни на стадіоні «Юність», що розташований у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила в.о. керівниці управління культури ЛМР Наталія Бунда.

«Торік ми розпочали будівництво роздягалень для спортсменів, які плануємо завершити максимум до середини квітня цього року. Далі розпочнеться реконструкція другої трибуни із облаштуванням поля для гри у регбі», – розповіла Наталія Бунда.

За словами керівниці управління культури, на реконструкцію трибуни та роздягальні торік виділили 15 млн гривень. Цього року місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень, однак за потреби – проситимуть дофінансування.

Наразі в управлінні завершують виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт другої трибуни. Після погодження та експертиз, безпосередні роботи планують розпочати цього року. За словами Наталії Бунди, для цієї частини ремонту хочуть залучити грантові кошти від міжнародних спортивних організацій та федерацій.

Нагадаємо, 2016 року розробили проект реконструкції стадіону «Юність», згідно з яким загальна місткість трибуни становитиме 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць.

Торік на стадіоні відремонтували першу трибуну, облаштували сидіння та накриття від дощу та розпочали будівництво двоповерхових роздягалень для спортсменів із санвузлами та душовими кабінами, які виконує ТОВ «Будмонтажресурс» із бюджетом у майже 6 млн грн.

Додамо, що на оновленому стадіоні «Юність» 28 квітня відбудеться матч чемпіонату Європи з регбі-15 між чоловічими національними збірними України та Угорщини.

tvoemisto.tv

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области