Новость подробно
13 января 2020 г.

Петро Адамик: «Сподіваюсь, стадіон «Юність» стане осередком суспільної активності для міста та львів’ян»

Президент Федерації регбі Львівщини та віцепрезидент Федерації регбі України Петро Адамик на своїй сторінці у Facebook поділився планами щодо реконструкції львівського стадіону «Юність» у 2020 році.

«На оновленому стадіоні «Юність» побільшає спортсменів. І мова йде не лише про регбістів.
Мушу зізнатись, з-посеред великої кількості важливих і потрібних громаді Львова об’єктів, які ремонтуватимуть і будуватимуть цього року за рахунок бюджету розвитку міста, який ми ухвалили, є один, про який я хочу сказати окремо.
Звичайно, ж мова йде про стадіон «Юність», який ми вже третій рік намагаємось привести до належного вигляду - для того, щоб приймати там спортивні команди європейського та світового рівня.
Але відтепер – не лише регбійні. В плани також внесено побудову сучасного тренувального комплексу для підготовки гандболістів.
Також серед планів - відновлення паркової зони, біля стадіону, щоб львів’яни мали ще одну локацію для прогулянок та відпочинку.
Сподіваюсь, таким чином стадіон «Юність» стане не просто звичайним спортивним об’єктом, а осередком суспільної активності для міста та львів’ян.

Завдяки злагодженій позиції колег, вдалось передбачити кошти в сумі 23 млн гривень на реконструкцію стадіону в 2020 році. Тож усі заплановані роботи і поточного року відбудуться вчасно і відповідно до графіку.

Дякую усім колегам за розуміння та підтримку цього, хочу підкреслити, нашого спільного проекту! Окрема подяка – голові Федерації гандболу Львівщини Роману Федишину за допомогу в реалізації проекту».

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области