Новость подробно
12 ноября 2017 г.

У Дніпровській міськраді нагородили чемпіона України Вищої ліги з регбі-15 серед чоловіків РК «Дніпро»

10 листопада у Дніпровській міській раді спортсменам з регбі, рукопашного бою, спортивної гімнастики та армрестлінгу, які стали чемпіонами України, Європи та світу, вручили подяки мера Бориса Філатова та подарунки.

З перемогою дніпровських спортсменів та їхніх тренерів привітав заступник міського голови Олександр Шикуленко. Окремо він відзначив команду регбійного клубу «Дніпро», яка стала чемпіоном України Вищої ліги з регбі-15 серед чоловіків. До свого чемпіонства дніпровська команда йшла з 2009-го року.

«Перемоги наших спортсменів у змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівнів вкотре доводять, що Дніпро – це справді спортивна столиця нашої країни. Пишаємося вашими спортивними, професійними здобутками. Нехай вдача та завзяття продовжують супроводжувати вас. Успіхів і наснаги!» – зазначив заступник Бориса Філатова.

Капітан команди регбійного клубу «Дніпро» Владислав Сьомін зі свого боку додав, що цьогорічна перемога для його команди – визначна подія: «Зараз команда достатньо сильна, у тому числі й завдяки тому, що в останні роки поповнювалася підготовленими спортсменами».

dniprorada.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области