Новость подробно
27 февраля 2018 г.

Зураб Кікачеішвілі: «У тренерського штабу і гравців присутнє єдине розуміння того, якого результату ми хочемо досягти»

Помічник головного тренера чоловічої збірної України (U20) з регбі-15 Зураб Кікачеішвілі розповів про старт навчально-тренувального збору, що проходить  в Одесі, в рамках підготовки команди до молодіжного чемпіонату Європи-2018 в Португалії.

«Тренувальний процес організований на базі «Академії спорту» і проходить дуже активно. У день робимо два тренування на свіжому повітрі. Так, погода трохи підвела, але нам це сильно не заважає. Як то кажуть, «танки бруду не бояться», В першу чергу ми відпрацьовуємо дії в захисті і комунікацію між регбістами. У тренерського штабу і гравців присутня висока узгодженість, єдине розуміння того, якого результату ми хочемо досягти. Для тренувань створені всі умови, гравців ніщо не відволікає від регбі. Ми спрямовуємо хлопців тільки на перемогу. Даємо установку на те, що якщо вони правильно виконуватимуть вказівки тренерів, то успіх не змусить себе чекати. Вони самі прагнуть перемагати – і для себе, і для країни.

Вже зі старту європейської першості в Португалії на нас чекає складний матч з господарями турніру. Хлопці чудово розуміють, що від нього залежить, і працюють з хорошою самовіддачею».

Новий керманич «молодіжки» Олег Осадчий до тренувального табору викликав 30 гравців: Костянтин Андрієвський, Олександр Байкул, Дмитро Березенко, Клим Заровний, Артем Карапетян, Богдан Качуровський, Олександр Кошер, Денис Матківський, Дмитро Муляревич, Артур Погрібний, Дмитро Продеус, Денис Прімушенецький, Сергій Рекечинський, Назарій Стопенчук, Олексій Тіщенко, Андрій Царюк, Станіслав Бондаренко (всі – Одеса), Ростислав Арестов (Кременчук), Дмитро Бедуля, Богдан Ханьков (обидва – Львів), Микола Братущик, Євген Глушков, Владислав Грива, Ростислав Кутрань, Сергій Лютий (всі – Ірпінь), Владислав Журило (Київ), Андрій Лисий, Вадим Сівак (обидва – Хмельницький), Іван Мꞌягкоголов, Іван Покотило (обидва – Харків).

Підготовчий збір завершиться 4 березня.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи 2018 року з регбі-15 серед чоловічих молодіжних команд в дивізіоні «Чемпіоншип» відбудеться з 7 по 15 квітня в португальському місті Коїмбра. Українські регбісти в чвертьфіналі зустрінуться з португальськими однолітками.

irpinsport.org.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области