Новость подробно
26 февраля 2018 г.

Чоловіча юніорська збірна України (U18) з регбі-15 здобула першу перемогу у Франції

У рамках закордонного навчально-тренувального збору підопічні Андрія Коваленка провели другий тестовий матч. Цього разу суперником української збірної стала команда «Stade Foyen».

На відміну від першого контрольного поєдинку у Франції, в якому «синьо-жовті» зазнали нищівної поразки від юніорів РК «Бержерак» з рахунком 17:60, підсумковий результат матчу з «Stade Foyen» порадував українських вболівальників регбі – наша збірна перемогла з рахунком 41:22.

«Stade Foyen» – Україна (U18) 22:41

Андрій Коваленко (головний тренер юніорської збірної України):

«Гра проходила на наступний день після програного з рахунком 17:60 матчу з «Бержераком». Такий крупний рахунок обумовлений важким трьохдобовим переїздом, відсутністю ігрової практики в зимовий час і розбалансованістю між окремими лініями команди. Також необхідно відзначити високий рівень команди «Бержерак», яка нав'язала нашій збірній дуже швидкий командний темп гри, до якого ми були не готові. Після матчу тренерським штабом був проведений ретельний відео-розбір попереднього поєдинку, внесені суттєві корективи в гру півзахисту, четвертних і третьої лінії. В результаті вже в сьогоднішній грі проти команди «Stade Foyen» наша збірна зіграла значно краще в захисті, а також змогла налагодити атакуючі дії. Як наслідок, переконлива і дуже важлива перемога».

Зазначимо, що під час збору у Франції, що триватиме по 4 березня, юніорська збірна України проведе ще одну тестову гру з одним із представників французького регбі.


Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области