Новость подробно
13 августа 2021 г.

ФЕСТИВАЛЬ РЕГБІ-7 У МІСТІ ЛЕВА

Найближчими вихідними, 14-го і 15-го серпня, у Львові відбудеться справжній фестиваль регбі-7 – традиційний турнір Lviv Open Cups 2021. Поєдинки за участю команд з п'яти міст України відбудуться на зеленому полі стадіону «Юність», що знаходиться у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького міста Лева.

Lviv Open Cups 2021 з регбі-7 проводиться у межах шостого сезону проекту «Відкриті Кубки Львова», який було ініційовано Львівською міською радою у 2016 році. Традиційні змагання, у програмі яких турніри з понад трьох десятків літніх і зимових видів спорту, за цей набули шаленого розголосу та популярності не лише в Україні, а й далеко за її межами. А в журналістському середовищі їх називають не інакше, як Львівською Олімпіадою. І без найменшого перебільшення можна стверджувати, що організація Lviv Open Cups з кожним сезоном проходить на все більш якісному рівні. Змагання відбуваються на кращих спортивних аренах міста, господарі беруть на себе усі фінансові витрати гостей по проживанню та харчуванню, переможців і призерів завжди нагороджують красенями-кубками та ексклюзивними медалями, а всі учасники зазвичай отримують пам'ятні сувеніри і медалі. Також традиційно є дуже сильним за рівнем майстерності й склад учасників змагань.

На цьогорічний Lviv Open Cups 2021 з регбі-7 організатори, окрім українських команд, запросили й гостей з-за кордону. Однак через новий спалах коронавірусу, який у черговий раз ускладнив проблеми з перетинанням кордонів, турнір не матиме статусу міжнародного. А в гості до львівських регбістів приїдуть команди з Києва, Тернополя, Івано-Франківська та Кременця.

У перший день змагань, в суботу, 14-го серпня, відбудуться турніри серед юнацьких команд у двох вікових групах – U-11 (гравці 2010 і 2011 років народження) та U-13 (гравці 2008 і 2009 років народження). Також завтра розпочнуться й поєдинки серед жіночих і чоловічих команд. А вирішальні матчі дорослих команд представників обох статей буде зіграно наступного дня – у неділю, 15-го серпня. У них й визначаться переможці та призери Lviv Open Cups 2021 з регбі-7.

Слід зазначити, що для дорослих команд-учасниць «Відкритого Кубка Львова» майбутні поєдинки на полі стадіону «Юність» міста Лева, окрім боротьби за почесні нагороди престижного турніру, стануть фактично ще й генеральною репетицією перед матчами Кубка України з регбі-7 сезону 2021 року. Нагадаємо, що жіночі команди переможця другого за значимістю турніру національного рівня визначатимуть 21-го серпня на полі стадіону «Академія Спорту» в Одесі. А двома днями пізніше, 23-го серпня, напередодні 30-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України, в столиці нашої держави Києві відбудеться Кубок України серед чоловічих клубів, матчі якого прийматиме стадіон «Темп».

kamp-sport.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области