Новость подробно
13 марта 2020 г.

НАТАЛЯ КОЗАЧУК: ІЗ ХОКЕЙНОЇ ЗБІРНОЇ – У РЕГБІЙНУ

Львів’янка Наталя Козачук є унікальною українською спортсменкою, оскільки паралельно професійно займається двома видами спорту – хокеєм та регбі. Що цікаво, Наталя є гравцем національної жіночої збірної України з хокею та регбі-7.

Сказати, що це унікальний випадок в історії українського спорту – не сказати нічого. Днями Наталія Козачук у складі збірної України з хокею взяла участь у чемпіонаті світу у дивізіоні ІІВ, що відбувся в Ісландії. Щоправда, вдалими виступами наша збірна похвалитися не може, оскільки у своїй групі посіла останнє, шосте, місце і покинула дивізіон ІІВ. У чемпіонаті України Наталя Козачук виступає за клуб з Харкова «Пантери» і грає на позиції воротаря.

Після чемпіонату світу в Ісландії Наталія відправилася до Туреччини, де разом зі збірною України з регбі-7 провела навчально-тренувальний збір. В Анталії наші дівчата взяли активну участь у тренувальному «кемпі» «Yellow Melon» - заході, де свою майстерність також демонструвати збірні Грузії та Ізраїлю, а також були присутні клуби з Норвегії та Казахстану. Окрім Наталії, на навчально-тренувальний збір до головної команди країни також потрапила ще одна львів’янка - Мар’яна Мних. Остання, як і Наталя Козачук, є гравцем львівської команди КІВС-«Левиці».

- Тренувальний табір у Туреччині був дуже цікавим, оскільки у нас була можливість поспарингувати з доволі цікавими командами, - каже Наталя Козачук. – На цьому кемпі відбувся також неофіційний турнір під назвою «Yellow Melon», збірна України посіла перше місце, оскільки зуміла перемогти усіх своїх суперниць. Цей збір став для нашої команди одним з етапів підготовки до першого туру чемпіонату Європи у дивізіоні «Trophy». Він повинен відбутися у Хорватії 13-14 червня. Велика ймовірність того, що збірна України перед офіційними матчами у Хорватії візьме участь ще у міжнародному турнірі у Франції, який запланований на травень. Наша мета з регбійною збірною України - повернутися у дивізіон «TOP-12». Для цього потрібно успішно зіграти у Хорватії та через місяць в Угорщині, де відбудуться матчі ІІ туру чемпіонату Європи з регбі-7 у дивізіоні «Trophy».

Управління спорту Львова

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области