Новость подробно
18 декабря 2023 г.

В ОДЕСІ ПРОЙШОВ ЗИМОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ РЕГБІ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ОДЕСЬКИХ ШКІЛ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ U-18

На стадіоні «Академія Спорту» відбувся останній цього року фестиваль регбі, який організували Федерація регбі Одеської області та Одеська регбійна спілка.

Чотири команди одеських шкіл «Анатра» та «Лідерс» старших вікових категорій (до 18 років) зіграли чотири матчі за правилами регбі-7. За домовленістю між тренерами, дві команди «Анатри» зустрілися із двома командами «Лідерс» за коловою системою, а от між собою («Анатра» та «Анатра-2», «Лідерс» та «Лідерс-2») не грали.

Попри те, що минулий сезон регбі в Україні закінчився півтора місяці тому (а для когось – ще раніше), а наступний стартує аж навесні наступного року, регбісти продемонстрували хорошу гру, пристойні швидкості та, головне, величезне бажання.

Також додамо, що за всіма іграми уважно спостерігали свіжоспечені тренери юніорської збірної України з регбі-7 Володимир Калінський та Тетяна Кулакова, тому у всіх, хто брав участь у зимовому фестивалі регбі в Одесі, була чергова можливість зарекомендувати себе з найкращого боку перед тренерським штабом збірної U-18. Як не крути, а це – додаткова мотивація!

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области