Новость подробно
11 июня 2018 г.

Денис Давидов: «Я був натхненний ідеєю, аби наше місто побачило якомога більше людей з інших країн»

23-24 червня в Дніпрі пройде перший тур чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок.

Денис Давидов (президент Федерації регбі в Дніпропетровській області):

«10 днів і перший літак привезе до нашого міста першу команду на міжнародний турнір «Чемпіонат Європи з Регбі-7 серед жінок». У такий ж теплий ранок перші міжнародні спортсмени побачать наше прекрасне місто.

Коли я брав цей турнір, я був натхненний ідеєю, аби наше місто побачило якомога більше людей з інших країн. Я хотів довести, що наше місто це і є «Спортивна столиця», і, знаєте, у мене це вийшло.

Хочу сказати спасибі всьому Управлінню молоді та спорту Дніпропетровської обласної адміністрації в особі Олександра Пшеничникова за сприяння, губернатору Резниченко Валентину Михайловичу за його підтримку спорту в Дніпропетровській області, голові Обласної ради Глібу Пригунову, що він завжди на передовій, коли потрібно допомагати спорту і просуванню бренду Дніпропетровської області в Світі.

Також хочу сказати спасибі міському голові Дніпра Борису Філатову за те, що так мудро керує нашим містом, і що нам функціонерам хочеться просувати ім'я Дніпра в Світ. Ми гідно покажемо Дніпро з усіх боків нашим міжнародним партнерам, а буде їх немало - мінімум 200 людей із Латвії, Румунії, Швейцарії, Голландії, Угорщині, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Чехії, Австрії, Франції (інспектор матчу) і збірної Ізраїлю. Сподіваємося, ці люди в свої країни понесуть позитив і професіоналізм нашого вміння проводити міжнародні турніри.

Ще хочу сказати спасибі Управлінню спорту Дніпровської міської ради та особисто начальнику Олександру Осипову за його допомогу в важких питаннях. І заступнику мера м. Дніпро Олександру Шикуленко.

Але більше всіх я б хотів сказати спасибі регбійному братству, Федерації Регбі України, яка поставила чемпіонат Європи пріоритетом в країні і все зробила, аби турнір відбувся, і всі змогли приїхати. За те, що не кинули в скрутну хвилину і навіть відмовилися від особистих амбіцій для загального результату. І всі приїдуть 23-24 червня підтримати нас в нашому починанні. І, звісно, величезне спасибі РК «Дніпро» за їх допомогу і щоденні питання, чим допомогти і як. Дякую друзі, без Вас ми б не впоралися.

Тож турніру бути. Так, трішки змінюється концепція. Так, не все вийшло, але це я ставлю в провину самому собі. За свою недостатню підготовленість, за свої іноді неправильні рішення, за свою невиважену позицію за своїми можливостями. Але про себе скажу 25 червня.

Я сподіваюся, що б не сталося, збірна України посяде перше місце, і ми переможемо. В цьому я не сумніваюся.

Тож всі на Регбі 23-24 червня 2018 року, з 10:00 ми чекаємо Вас на стадіоні «Метеор». Сергій Муха робить все можливе, що б європейським партнерам було у нас комфортно, і було про що розповісти».

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области