Новость подробно
07 апреля 2020 г.

НОК обговорив нові ініціативи з олімпійської освіти

Сьогодні під головуванням Марії Булатової та за участю президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки в режимі відеоконференції засідання провела Комісія НОК «Олімпійська освіта та культура».

«В ситуації, що склалась, більше часу і уваги варто приділити своїй освіті і отриманню нових знань, адже здоров’я і знання – дві головні цінності.  Національний олімпійський комітет в цьому напрямку активно працює з атлетами, тренерами, спортивними фахівцями, щоб запропонувати додаткові можливості через онлайн платформу. Україна має славні традиції в спорті і необхідно, щоб через різноманітні освітні проєкти вони були продовжені і на базі цього досвіду зростало молоде освічене талановите покоління», - наголосив Сергій Бубка.

В рамках засідання обговорено започаткування серії онлайн зустрічей зі спортсменами щодо поширення знань про історію олімпійського руху, особливостей харчування та психологічної підтримки на період карантину, організації вебінарів з підвищення кваліфікації  для тренерів, видання олімпійської літератури, зокрема, книжок з унікальними історіями від легендарних спортсменів для дітей, розробки електронної олімпійської бібліотеки.

Комісією визначено стратегічним питання збереження і збагачення олімпійської спадщини, зокрема, формування олімпійського літопису, сприяння створенню музею олімпійської слави та можливих мобільних експозицій і виставок, які б охопили різні регіони країни.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области