Новость подробно
24 апреля 2020 г.

Понад 800 спортсменів, тренерів, фахівців країни взяли участь в онлайн-семінарі з олімпійської підготовки та освіти

Сьогодні за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта та понад 800 спортсменів, тренерів, фахівців країни відбулася науково-освітня відеоконференція на тему: «Основи підготовки спортсменів в ситуації, що склалася», «Фізична підготовка та розвиток силових якостей». Лектором виступив професор Олімпійського інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України, співголова Комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимир Платонов.

Протягом двох годин присутні мали чудову змогу отримати корисні знання та цінні поради стосовно організації тренувального процесу в умовах карантину, розвитку силових якостей та фізичної підготовки тощо.

Цей вебінар відкрив серію онлайн-конференцій, яка започаткована Національним олімпійським комітетом України у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та Олімпійським інститутом НУФВСУ.

В рамках цієї серії заплановано проведення освітніх та наукових вебінарів у щотижневому форматі, які стосуватимуться таких тем, як: основи раціонального харчування спортсменів протягом карантину, психологічний супровід олімпійської підготовки, історія олімпійського руху, олімпійська освіта та багато іншого.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области