Новость подробно
23 апреля 2020 г.

НОК опрацював систему рейтингу підтримки олімпійських федерацій

22 квітня в режимі онлайн під головуванням віцепрезидента НОК України Ігоря Гоцула відбулося засідання Комісії Національного олімпійського комітету України «Олімпійські федерації», участь в якому взяли президент НОК Сергій Бубка та Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Звертаючись до членів Комісії, Сергій Бубка наголосив, що навіть в непростих умовах сьогодення Олімпійський комітет України продовжує свою активну діяльність. «Наші Федерації залишаються основними суб'єктами олімпійського руху й мають також ефективно працювати, підлаштовуватися під сучасні умови Ми повинні разом приймати нові виклики. Національний олімпійський комітет продовжуватиме традиційну підтримку національних Федерацій - через них й надалі допомагатиме спортсменам та тренерам України», - сказав він.

Члени Комісії затвердили систему залікових очок за результатами виступів спортсменів у провідних міжнародних змаганнях 2019 року (літні види спорту) та у змаганнях сезону 2019-2020 років (зимові види спорту). Ці напрацювання будуть розглянуті на засіданні Виконкому НОК.

Присутні обмінялися думками щодо підготовки та тренувань спортсменів в нинішніх умовах.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт наголосив: «Сьогодні ми бачимо дуже складну ситуацію у світі. Як спортсмен і тренер, чудово розумію думки наших атлетів, фахівців, які прагнуть якомога скоріше повернутися до повноцінних тренувань. Відзначу, ми знаходимося у постійному тісному контакті з Урядом, з Міністерством охорони здоров'я України, проводимо консультації задля вирішення питань максимально швидкого відкриття спортивних залів, стадіонів, арен для тренувань провідних спортсменів. Віримо, що у найближчий час це стане можливим. Прошу спортивну спільноту України з розумінням відноситися до сьогоднішньої ситуації, адже здоров'я людей, нації – це найголовніше».

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области