Новость подробно
30 ноября 2021 г.

ЗАПРОШУЄМО ДО УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КОМАНДИ З РЕГБІ «ТЕХ-А-С»

Державний біотехнологічний університет є вищим навчальним закладом, який готує не лише висококваліфікованих фахівців, а й справжніх лідерів – різносторонньо розвинених особистостей, які прагнуть як духовного, так і фізичного розвитку. Тому не дивним є зацікавленість викладачів та студентів університету в популяризації такого виду спорту як регбі.

Чому регбі так стрімко завойовує студентські симпатії? Невже можливість набити синців, як мінімум, або ж отримати серйозну травму є такою привабливою перспективою для більшості гравців? Відповідь проста : лідерські якості особистості завжди прагнули виплеснутися назовні: амбіції, сила, наполегливість, цілеспрямованість, жага перемоги – все те, що дає гра. Саме тому наш університет, прагнучи виховати сильних духом та тілом особистостей, ще з 2002 року долучився до цієї спортивної гри і має у своєму активі постійну чоловічу команду, які ціною наполегливих тренувань під керівництвом тренера Миколи Володимировича Кірсанова досягли успіхів.

Пропонуємо студентам долучитися до розвитку спорту в університеті та стати частиною однієї команди «ТЕХ-А-С» і запрошуємо на мотиваційну онлайн-зустріч, яка відбудеться 01.12.2021 р. о 17:00. Про особливості гри та можливість подальшої великої спортивної кар'єри будуть розповідати капітан жіночої збірної України з регбі-7 Суркова Ольга та студенти нашого університету Бочаров Матвій та Черняченко Сергій, які досягли значних досягнень в спорті, граючи в студентські роки в РК «ТЕХ-А-С» (Харків), та перейшли до однієї з найвідоміших команд України з регбі, багаторазових чемпіонів України - команди «Олімп» (Харків).

Посилання на онлайн-зустріч: https://meet.google.com/toz-bjxb-chd

btu.kharkov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области