Новость подробно
01 июня 2020 г.

Cтань учасником Олімпійського дня-2020!

Приймай онлайн-естафету від зірок спорту. Покажи свою фізичну форму та вигравай олімпійські подарунки!

Цьогоріч, навіть не виходячи з дому, ви зможете відчути себе справжнім олімпійцем і долучитися до щорічного святкування «Олімпійського дня».

З 1 по 19 червня щотижня серед учасників естафети будуть розігруватися олімпійські подарунки. А найкращі відео та фото за підсумками потраплять разом із зірками українського спорту у фінальний відеоролик OlympicDay-2020.

Правила участі:

Для того, щоб взяти участь в естафеті учасник повинен:

1. Зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео;

або:

- зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

2. У відео /або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…».

3. Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс!) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday.

4. Щотижня серед найкращих відео та фото будуть розіграні олімпійські подарунки. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random.

5. Найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.

6. Дати проведення естафети: з 1 по 19 червня 2020 року.

Примітка. У кожного учасника естафети обов’язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам НОК побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области