Новость подробно
22 июня 2020 г.

Академія регбі Харківської області запрошує дітей віком від 9 років і старше на тренування! (ФОТО, ВІДЕО)

Яка краса - тренування на Динамо! Шикарний газон, чудові роздягальні і душові! Імениті тренери! Та ще й гравці збірної України на відстані витягнутої руки, завжди підкажуть і навчать тонкощам гри. Ви таке де бачили? А у нас є! Приходьте до нас в клуб, ми завжди раді новачкам. У регбі знайдеться місце хлопчикам і дівчаткам, худеньким і повненьким, високим і не дуже. Приходьте і ви побачите, як це круто бути регбістом!

Регбі - найкращий вид спорту для розвитку дитини! У програмі підготовки регбістів боротьба, бокс, легка і важка атлетика, акробатика. Ми з вашої дитини зробимо всебічно розвиненого спортсмена, здатного брати відповідальність за себе і своїх товаришів. Командні види спорту - найкраще чим може займатися дитина. Послухайте наших вихованців, вони кажуть правду.

Приводьте своїх дітей віком від 9 років і старше в нашу Академію!

Тренер Академії регбі Харківської області - Богдан Веприк, майстер спорту України міжнародного класу з регбіліг, кандидат в майстри спорту з легкої атлетики, з 8 до 13 років займався дзюдо, чемпіон Європи 2017-го і бронзовий призер 2015-го з регбіліг-9, восьмиразовий чемпіон України з регбіліг в складі РК "Легіон ХIII", семиразовий володар кубка України з регбіліг, бронзовий призер чемпіонату України (Суперліга) сезону 2019-го року з регбі-7 у складі команди ШВСМ (Харків). В сезоні 2018-го грав в чемпіонаті Англії в складі команди МІЛФОРД МАРЛІНС ARLFC.

У таких тренерів є чому повчитися!

Тренування на стадіоні «Динамо»: понеділок, вівторок, четвер, п'ятниця з 10:00.

+380 93 795 2389, Богдан Геннадійович.

Харківська Шкільна Регбійна Ліга

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области