Новость подробно
14 ноября 2018 г.

ШКІЛЬНЕ РЕГБІЙНЕ СВЯТО В КЛАВДІЄВО!

9-го листопада в Клавдієвській загальноосвітній школі I-III ступенів імені Олександра Рибалка, що на Київщині, відбулося справжнє регбійне свято. А причиною стала перемога шкільної регбійної команди під керівництвом тренера Олексія Кирпача в 6-му міжнародному юнацькому турнірі «Кубок Посла Франції в Україні з регбі». Щоб нагородити та вшанувати юних чемпіонів до школи прибули аташе Посольства Франції в Україні Сільвен Ріголлє, президент фонду розвитку дитячо-юнацького регбі Леонід Дейнеко, тренер регбійного клубу «Антарес» Олександр Верещака та ветеран регбі Олександр Свертока.

На початку церемонії, яка відбулася в стінах шкільного спортзалу, в присутності учнів, батьків та вчителів, гостям було вручено традиційний український  коровай, а потім діти в національних костюмах виконали чудовий танок, який підготував Заслужений артист України Іванус Віктор Дмитрович.

Апогеєм церемонії стало нагородження золотими медалями та грамотами гравців і тренерів регбійної команди. Під оплески присутніх почесні нагороди отримали Ковальчук Артем, Довгополюк Ілля, Шалюта Давид, Бутук Роман, Грисяк Роман, Берман Маргарита, Петрушенко Назар, Гече Кирил, Лимборський Павло та Лимборський Марк. Також Сільвен Ріголлє, якому надзвичайно сподобалася школа, подарував чемпіонську медаль виконуючій обов’язки директора Барановській Ірині Віталіївні.

Побажаємо школярам – регбістам подальших успіхів у навчанні та перемог на регбійних полях!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области