Новость подробно
12 ноября 2017 г.

У Дніпровській міськраді нагородили чемпіона України Вищої ліги з регбі-15 серед чоловіків РК «Дніпро»

10 листопада у Дніпровській міській раді спортсменам з регбі, рукопашного бою, спортивної гімнастики та армрестлінгу, які стали чемпіонами України, Європи та світу, вручили подяки мера Бориса Філатова та подарунки.

З перемогою дніпровських спортсменів та їхніх тренерів привітав заступник міського голови Олександр Шикуленко. Окремо він відзначив команду регбійного клубу «Дніпро», яка стала чемпіоном України Вищої ліги з регбі-15 серед чоловіків. До свого чемпіонства дніпровська команда йшла з 2009-го року.

«Перемоги наших спортсменів у змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівнів вкотре доводять, що Дніпро – це справді спортивна столиця нашої країни. Пишаємося вашими спортивними, професійними здобутками. Нехай вдача та завзяття продовжують супроводжувати вас. Успіхів і наснаги!» – зазначив заступник Бориса Філатова.

Капітан команди регбійного клубу «Дніпро» Владислав Сьомін зі свого боку додав, що цьогорічна перемога для його команди – визначна подія: «Зараз команда достатньо сильна, у тому числі й завдяки тому, що в останні роки поповнювалася підготовленими спортсменами».

dniprorada.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области