Новость подробно
12 ноября 2017 г.

Велике регбі знову повернулося до Ірпеня! (ОНОВЛЕНО)

11 листопада в Ірпені на центральному міському стадіоні «Чемпіон» відбувся перший тур змагань на Кубок Київщини з регбі-7, участь в якому взяли як дитячі, починаючи від 11 років команди, так і  дорослі, які представляли наступні регбійні колективи: «Росомахи-Політехнік», «Антарес»,  «Управління патрульної поліції міста Києва», «Дарниця», «Ірпінь», «Пегас», «Національні дружини», «Дмитрівка», «Бориспіль», «Клавдієво» та «Політехнік».

Слід відзначити, що такий представницький регбійний турнір на рівні області проводився вперше і приємно, що зібрав так багато команд та вболівальників, які завітали на відкриття до Ірпеня. Завітав на відкриття Кубка Київщини з регбі-7 і начальник управління фізичної культури і спорту КОДА  – Сергій Тимофєєв, який перед початком турніру привітав зі вступним словом  команди і побажав їм вдалого виступу на цих змаганнях. Також вступне слово перед регбійною громадою мав і Володимир Тарасов – директор Ірпінської ДЮСШ, який побажав учасникам змагань досягти бажаного результату і вдало виступити у Кубку Київщини з регбі.

Приємно було побачити і багато регбійних друзів з Києва та інших міст, які завітали до Ірпеня на це справді регбійне свято, яке об’єднало як дорослих, так і дітей у цей чудовий, сонячний день на затишному стадіоні «Чемпіон».

У першій грі турніру, де зустрічалися дорослі регбійні команди «Управління патрульної поліції міста Києва» та «Національні дружини» перемогу святкували останні з рахунком 7:5.

У київському дербі між командами «Росомахи-Політехнік» та «Антарес» перемогу здобули «Росомахи» у складі, яких вистачало чимало гравців з Ірпеня. У першому турі було зіграно багато матчів, деякі з них були товариськими, а вже за тиждень, 18 листопада, ми матимемо можливість спостерігати за іграми команд фіналістів та привітати регбійні колективи, які стануть переможцями Кубка Київщини з регбі-7.

Отже, запрошуємо усіх вболівальників регбі у суботу, 18 листопада, завітати на стадіон «Чемпіон» в Ірпені, аби отримати насолоду від справжніх чоловічих баталій та емоцій від цієї захоплюючої гри!

irpinsport.org.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области