Новость подробно
04 ноября 2018 г.

РК «Поділля» (Хмельницький) – срібний призер чемпіонату України з регбі-15 2018 року

Регбійний клуб «Поділля» завершив свій черговий сезон в чоловічій Суперлізі з регбі-15. Як і торік, хмельничани стали срібними призерами чемпіонату України. Утім, в останньому матчі, який вони провели в рідних стінах, попри відсутню мотивацію отримання позитивного результату, «Поділля» зіграло так, наче поєдинок проти львівського «Сокола» був занадто важливим.

Вже перша атака хмельничан завершилася результативною спробою Вадима Сівака. Вадим, забігаючи наперед, провів цей матч на високому рівні, поклавши чотири спроби та заробивши для своєї команди 28 очок.

Вже на п’ятій хвилині матчу рахунок став 14:0. Віталій Кузнєцов заніс спробу, а Мирослав Шуляк вдруге виконав реалізацію.

Майже кожні дві хвилини гравці «Поділля» заносили м’яч за залікову зону гостей. Андрій Шакура, Ігор Снісаренко, Вадим Сівак – перевага хмельничан зростала суттєва. А одна зі спроб Сівака була просто ефективною. Вадим поклав м’яча у стрибку.

Перший тайм завершився перемогою «Поділля» з рахунком 51:0.

Після перерви малюнок гри не змінився. І це при тому, що «Соколу» необхідно було заробити очки в матчі з «Поділлям», щоб збільшити свої шанси на бронзові медалі. Але львів’янам важко було зупинити господарів, які грали «на куражі». Кузнєцов, Сівак, Демецький, Трочинський, Тарасенко... спроби цих гравців лише збільшували перевагу хмельничан.

«Соколу» так і не дозволили бодай раз занести спробу, а дві спроби заробити очки зі штрафного, були неточними. У підсумку «Поділля» перемогло з рахунком 94:0.

Вже після матчу гравці регбійного клубу «Поділля» отримали срібні медалі чемпіонату 2018 року. Почесний президент Федерації регбі Хмельницької області Микола Лещенко побажав хмельничанам вже наступного року покращити свої здобутки як з регбі-15, так і з регбі-7, в якому команда також здобула «срібло».

ye.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области