Новость подробно
19 октября 2020 г.

РК «КИЇВСЬКІ СОКОЛИ»: Інтенсивні тренування з регбі від французького тренера на полях МАУП – це унікальна можливість для кожного гравця!

Інтенсивні тренування з регбі від французького тренера на полях МАУП – це унікальна можливість для кожного гравця РК «Київські соколи».

Тренування проводить Jean-Baptiste Alix, щонеділі. Жан Батіст жартома зазначає: «Я не знаю ніякої іншої методики, окрім французької».

А ми кажемо своїм вихованцям, що вони мають унікальну нагоду стати кращими завдяки професійним методикам, якими володіє французький тренер, вихованець регбійного клубу «Perigueux», який має 100-літню історію.

Спортивний директор РК «Київські соколи» Олег Сморчков: «Я мав можливість спостерігати, як тренуються діти в Італії, Франції, Нідерландах, Німеччині, тому наше завдання – у клубі створити дітям максимально європейські умови. Починаючи від якісного поля і звичайно ж основне – професійні тренери, які можуть привити цінності регбі».

Rugby club «KYIV Falcons»/ Регбійний клуб «Київські Соколи»

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области