Новость подробно
21 мая 2021 г.

Президент ФРУ Євген Баженков провів робочу зустріч із заступником міністра у справах ветеранів України Ігорем Безкаравайним (ФОТО)

21 травня в Міністерстві у справах ветеранів України відбулась робоча зустріч заступника міністра у справах ветеранів України Ігоря Безкаравайного з президентом Федерації Регбі України (ФРУ) Євгеном Баженковим, виконавчим директором ФРУ Олександром Власюком та президентом ГО “Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні” Леонідом Дейнеко.

Під час зустрічі було обговорено питання взаємодії та розвитку регбі серед ветеранів в рамках реалізації проєктів з реабілітації та адаптації українських захисників до мирного життя.

Зокрема, обговорювалась участь ветеранів у змаганнях з регбі - 9-му відкритому всеукраїнському турнірі “Кубок посла ПАР в Україні з Регбі” та “Відкритому турнірі м. Києва з Регбі серед ветеранів АТО”.

Також було зазначено, що у жовтні 2021 року кращі команди з числа ветеранів зможуть взяти участь у всеукраїнському турнірі “Кубок посла Франції в Україні з регбі”.

Ігор Безкаравайний поінформував учасників зустрічі про надання Мінветеранів фінансової підтримки на конкурсній основі для реалізації програм (проєктів, заходів) громадських об’єднань, у тому числі з розвитку спорту ветеранів.

А також він запропонував інформаційну підтримку та організацію відповідних інформаційних кампаній для залучення більшої кількості бажаючих серед ветеранів  займатись регбі.

Зі свого боку Євген Баженков висловив зацікавленість у співпраці та розвитку серед ветеранів «регбі на візках» та  запропонував тренерську підтримку в підготовці команд.

Леонід Дейнеко проінформував присутніх про спортивні заходи і турніри, які заплановані на 2021 рік та відзначив, що пріоритетом на сьогодні є спортивна реабілітація українських захисників.

Особливу підтримку з обох сторін отримала пропозиція щодо залучення дітей ветеранів до створення дитячих команд з регбі (контактне та безконтактне регбі). В подальшому такі команди зможуть взяти участь у турнірах в рамках проєкту розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні “На шляху до Кубка Світу 2023/двісті років регбі” та змаганнях із регбі-5 у Міжнародному дитячому центрі “Артек” (м. Київ, Пуща Водиця).

За результатами зустрічі всі учасники висловили побажання щодо подальшої співпраці.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области