Новость подробно
07 мая 2022 г.

ДМИТРО СИЧОВ: «ДУЖЕ СУМУЮ ЗА РІДНОЮ ОДЕСОЮ І ЧЕКАЮ ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ»

Капітан RC «Sailors», капітан команди «Лідерс» у своїй віковій категорії та старші (2005-2006 рр.н.), гравець юніорської збірної України з регбі-7 Дмитро Сичов (ви можете знати його за попереднім прізвищем Безроженко) з початком повномасштабної війни в нашій країні змушений був виїхати з рідними за кордон.

Про те, як справи у Дмитра, чим він займається в Німеччині, про що думає і мріє - він розповів в ексклюзивному інтерв'ю Rugby.od.ua.

– Дмитре, наскільки я знаю, ти перебуваєш у Німеччині. В якому місті? Чи є можливість займатися регбі?

– Я дуже радий, що навіть незважаючи на те, що довелося виїхати з рідного міста, я можу продовжити займатися улюбленою справою – грати у регбі. Я перебуваю в місті Гейдельберг, де досить швидко знайшов регбійну команду – «Гейдельбергер Радерклаб». Я тимчасово проживаю в центрі міста, до тренувальної бази буквально хвилин п'ятнадцять їзди.

Що можеш сказати про свою нову команду? Гарна відвідуваність тренувань?

– Тренування відвідують у середньому людей 10-15, все гаразд.

– Партнери по команді підтримують тебе? Яка атмосфера всередині колективу?

– Про хлопців із команди можу сказати лише найпозитивніше. Вони мене дуже тепло прийняли, привітали з днем ​​народження, допомагають мені у всьому: підказують, показують, усе це допомогло освоїтись у новому колективі. Приємно, що ми з хлопцями не тільки на тренуваннях бачимося, а разом можемо сходити погуляти. Звичайно, трапляються деякі непорозуміння, пов'язані з мовним бар'єром, але загалом гріх скаржитися, жодних серйозних проблем немає.

– Сумуєш по Одесі, своїм командам?

– Звичайно, сумую… Щодо мого рідного міста, в якому я виріс, можу сказати, що без «російського світу» нам жилося чудово. Я дуже сумую за Одесою, своїми близькими та друзями, що залишилися в Україні, за своєю командою.

– Якими були твої цілі, завдання та плани на цей рік? Чого спробуєш досягти після закінчення війни?

– Я цього року будував великі регбійні плани: дуже хотів проявити себе у збірній Одеси, у юніорській збірній України з регбі-7, зіграти зі своєю командою у регбі-15. Але поки що маємо зовсім інше: війну, вбивства мирних жителів, розгромлені міста, щоденні сирени у всіх областях, вибухи… Як результат – багатьом довелося виїхати до інших країн. Сподіваюся, що незабаром усі ці кошмари закінчаться, Україна, безумовно, здобуде перемогу, ми всі у це віримо, всі це чудово розуміють. Я дуже сподіваюся, що незабаром зможу повернутися до рідного міста. Усім, хто читає ці рядки, бажаю мирного неба над головою, терпіння, сил, міцного здоров'я, бережіть себе та своїх близьких!

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области