Новость подробно
15 января 2020 г.

World Rugby: великий рік в заходах захисту прав гравців

У зв'язку з тим, що регбі як і раніше буде демонструвати експоненціальний ріст своїх шанувальників вже на початку нового десятиліття, науково-обґрунтована кампанія World Rugby щодо зниження ризику отримання травм в спорті продовжує здійснювати позитивний вплив.

Благополуччя гравців є головним пріоритетом цього виду спорту, тому в останні роки кількість травм в елітному регбі в світі скоротилася завдяки далекоглядному і заснованому на дослідженнях підході до профілактики та управління травмами.

Оскільки регбійна спільнота зосереджена на зниженні ризику струсу мозку, рівень травматизму в глобальних змаганнях еліти знизився на 15% (30% на чемпіонаті світу з регбі 2019), демонструючи зміну культури, поведінки і суворе дотримання стандартів добробуту гравців World Rugby.

Ключовим фактором запобігання травматизму є процес перегляду законодавства і минулого року Виконавчий комітет World Rugby схвалив пакет інноваційних законів, спеціально розроблених для зменшення травматизму на всіх рівнях.

Подробиці читайте в статті «Big year for player welfare law trials kicks off» World Rugby за посиланням: https://www.world.rugby/news/550965?fbclid=IwAR1aNtnhUmT0-zBULns6h51JBTRRI_x_176l0TmpFWyQGFtlo3lwIJnUXVQ

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области