Новость подробно
02 июля 2021 г.

Олександра СВЕРТОКУ відзначено державною нагородою Французької Республіки!

Вчора, 01 липня, радник президента Федерації регбі України, майстер спорту СРСР з регбі Олександр СВЕРТОКА отримав з рук Надзвичайного і Повноважного Посла Франції в Україні Його Високоповажності пана Етьєна де ПОНСЕНА (Etienne de PONSINS) державну нагороду Французької Республіки – Золоту Медаль молоді, спорту та громадської діяльності Франції за високі особисті досягнення та внесок у розвиток молодіжного співробітництва, спорту, громадської діяльності, Франкофонії та популяризації французької мови, за зміцнення і розширення співпраці та дружби між Україною і Францією.

Посол Етьєн де ПОНСЕН від Уряду Франції подякував і привітав Олександра СВЕРТОКУ за проведену протягом останніх десятиліть роботу, яка дозволила набути національного та міжнародного масштабу!

У заході взяли участь член Ради Федерації регбі України Микола МОВЧАН, засновники регбі в Україні Валентин ХОНІН, Віталій ПЕЛЕХ та Євген ІГНАТОВ, гравці збірної команди України, майстри спорту СРСР з регбі Ігор ГАВРИЛЮК, Андрій ДУДКО, Леонід ДЕЙНЕКО, майстри спорту України з регбі Гліб ЛЬВОВ, Олександр КОРОВІН, президент Африканської ради в Україні Діалло ІССА САДІО та інші.

Федерація регбі України щиро вітає Олександра СВЕРТОКУ з високою державною нагородою Французької Республіки та бажає сил та наснаги в подальшому розвитку регбі і розширенню співпраці між обома державами!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области