Новость подробно
31 мая 2022 г.

Від Заходу до Сходу: регбійний волонтерський рух об’єднав представників багатьох регіонів в питаннях забезпечення Українців

Ми часто розповідали про наших спортсменів, які стали на захист країни у рядах ЗСУ та ТРО.

Але не менш важливим є волонтерський рух, організований нашими регбістами по всій країні.

Вся Україна зараз, як одна спортивна команда. Кожен займає своє місце на полі бою та кожен робить все від нього залежне для спільної перемоги.

Хочемо відзначити Павла Рожкова, координатора програм Get into Rugby, який організував Волонтерський центр регбійної спільноти в Україні та збирає кошти для забезпечення усім необхідним жителів гарячих точок. Сам відвозить гуманітарну допомогу та контролює всі надходження.

Олега Косарєва - капітана двох національних збірних команд України та гравця РК «Олімп», який має сильні руки не тільки тому, що тренується, але й тому, що інколи доводиться відвантажувати по кілька сотень боксів з гуманітаркою.

Лещенка Андрія Миколайовича - президента Федерації регбі Хмельницької області, який з самого початку війни займається волонтерством. Буквально пару днів тому, Андрій Миколайович перевіз 3 тонни продуктів та засобів гігієни з Польщі до України.

Та ще багато хлопців та дівчат з нашої регбійної родини по всій Україні допомагають волонтерам, плетуть сітки та роблять усе можливе і неможливе для того, щоб Україна змогла витримати цей воєнний час.

Дякуємо та пишаємося кожним!

Все точно буде Україна.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области