Новость подробно
21 ноября 2020 г.

Євгена Баженкова обрано президентом Федерації регбі України на другий термін!

Сьогодні, 21 листопада, у м. Києві, відбулася звітно-виборна конференція Федерації регбі України.

Основними питаннями порядку денного була структуризація Федерації шляхом прийняття в її учасники 20 територіальних федерацій, серед яких: Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська, Черкаська обласні, Київська міська федерації.

Звіт про роботу Федерації регбі України за останні 4 роки абсолютною більшістю голосів було визнано задовільним, так само як і затверджено звіт Ревізійної комісії. Особливі умови сучасності вимагають внесення деяких змін і в порядок прийняття рішень громадськими організаціями, які регламентуються Статутом, зокрема у питаннях норм організації засідань керівних органів. Звітно-виборна конференція ФРУ прийняла рішення про проведення засідання Конференції ФРУ у майбутньому, при необхідності, в режимі онлайн. 

Далі відбулися вибори до Керівних органів ФРУ на найближчі 4 роки. Євгена Баженкова було обрано на посаду президента Федерації регбі України на другий термін, з чим ми його і вітаємо! Також без суперечень було обрано віце-президентами ФРУ: Петра Адамика, Романа Бихова, Владислава Булгакова, Олега Плахотнюка, які виявилися переконливими у своїх виборних доповідях на посади.

Вашій увазі пропонуються склад Ради ФРУ і Ревізійної комісії на найближчі 4 роки (списки).

Склад Ради ФРУ і Ревізійної комісії на найближчі 4 роки (завантажити)

Вітаємо усіх причетних та бажаємо плідної і продуктивної роботи, високих досягнень, яскравих перемог! Всім міцного здоров'я, бережіть себе!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области