Новость подробно
13 мая 2019 г.

РК «Київські Соколи» здобув «срібло» на міжнародному турнірі «Torneo Minirugby 6 Nations» в Італії

5 травня 2019 року РК «Київські Соколи» офіційно дебютував на представницькому міжнародному турнірі «Torneo Minirugby 6 Nations», що проходив в італійському містечку Вімеркато поблизу Мілана.

У змаганнях взяли участь 56 команд юних регбістів (U-6, U-8, U-10 та U-12) з 11 країн: Італії, Англії, Ірландії, Шотландії, Франції, Німеччини, Чехії, Польщі, Угорщини, Швейцарії.

Вперше в когорті такого серйозного регбійного представництва опинився і учасник з України!

РК «Київські Соколи» змагалися у віковій категорії U-10 і потрапили до групи «А» разом з господарями - RC «Pirati Rugby», італійським клубом RC «Rugby Black Eagles» та угорським RC «Fehervar».

Перша гра проти господарів видалася для «соколят» досить важкою. Утім, незважаючи на шалений спротив суперника, кияни здобули звитягу з рахунком 20:10.

Наступний поєдинок проти італійського RC «Rugby Black Eagles» з перших хвилин складався для українців напрочуд вдало. Перша атака наших хлопців увінчалася результативною спробою. І в подальшому вони контролювали хід гри і спокійно здобули чергову перемогу - 25:0.

Останній матч з угорським RC «Fehervar» «Київські Соколи» провели на одному подиху - 40:0 впевнена вікторія і перше місце в своїй групі!

За регламентом змагань, переможці груп виходили до фіналу чотирьох, які розіграли між собою перше місце.

Суперником киян у півфіналі став дуже сильний італійський клуб ASR «Milano», який виграв групу «В», перемігши представників уславленого RFC «Harlequins» з Англії.

Наші регбісти активно почали гру і знову занесли спробу внаслідок швидкої атаки віялом. Однак, італійці швидко оговталися і почали методично нарощувати тиск, зрівнявши рахунок. Гра постійно точилася на нашій половині поля і здавалося, що перемога міланців питання часу. Під шаленим тиском вболівальників, вони пішли в рішучий штурм. Однак, тут українці продемонстрували справжній чоловічий характер! Вдалий захват, виграний рак, а потім виніс ногою майже до залікової суперника, який помилився при прийомі м'яча, і наші співвітчизники одержали шанс розпочати атаку в 5 метрах від залікової ASR «Milano». Юні регбісти РК «Київські Соколи» блискуче скористалися своїм шансом і занесли переможну спробу!

Дуже важка і важлива перемога, яка відкрила шлях «соколятам» до фіналу, де їх чекав один з фаворитів турніру - французький клуб RC «Stade Nicois», який виграв всі матчі з сухим рахунком.

У фіналі представники французької регбійної школи впевнено переграли юних українських регбістів з рахунком 30:0.

Ось таким вдалим виявився міжнародний дебют РК «Київські Соколи»!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области