Новость подробно
15 декабря 2017 г.

Змагання з регбі-5 за програмою Спартакіади шкіл міста Івано-Франківська виграла команда ЗОШ №25

З 12 по 14 грудня у спортивному залі ЗОШ №25 проходили змагання з регбі-5 за програмою Спартакіади шкіл міста Івано-Франківська, організована Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради за участі Федерації регбі Івано-Франківської області.

У змаганнях взяли участь 12 шкільних команд.

Аналогічні змагання проводились протягом останніх трьох років. Переможцями у попередні роки ставали команди ЗОШ №25 і ЗОШ №19. Цього року згадані команди без втрат пройшли групові, чвертьфінальні і півфінальні етапи і зустрілись у вирішальній грі – фіналі Спартакіади шкіл міста. Півтора тайми гра проходила у рівній боротьбі, але в останній чверті школярі зі школи №25 три рази знаходили щілини у захисній лінії суперників, що принесло господарям майданчика перемогу з рахунком 15:0 і звання переможців Спартакіади. Минулорічні переможці, команда ЗОШ №19, задовільнились другим місцем.

У грі за третє місце команда гімназії №3 у впертому поєдинку перемогла команду ЗОШ №16. Для здобуття переможного рахунку 5:0 гімназистам знадобилися, крім основного, ще два додаткові тайми. До чільної шістки також потрапили команди ЗОШ №1 і №2.

Наступні змагання з регбі-5 Федерація регбі Івано-Франківської області проведе у лютому. Це буде вже сьомий чемпіонат міста серед школярів, переможці якого отримають право грати у чемпіонаті України з регбі-5.

Федерація регбі Івано-Франківської області

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области