Новость подробно
22 июля 2022 г.

Регбісти Донеччини взяли участь в урочистій церемонії підняття Прапору України та Олімпійського прапору з нагоди відкриття ЄЮОФ

Регбісти Донеччини взяли участь в урочистій церемонії підняття Прапору України та Олімпійського прапору з нагоди відкриття XVІ літнього Олімпійського фестивалю.

24 липня 2022 року у Банській Бистриці (Словаччина) стартує XVІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ). Попри надскладну ситуацію, в якій перебуває наша країна, синьо-жовтий прапор також майорітиме на цих престижних молодіжних континентальних стартах. У Словаччині українська юнацька збірна буде представлена 46-ма спортсменами.

Заснований у 1990 році за ініціативи президента Міжнародного Олімпійського Комітету Жака Рогге, Європейський юнацький Олімпійський фестиваль є одним із найпрестижніших змагань Європи для юних спортсменів.

Представники України під егідою Національного олімпійського комітету беруть участь з 1993 року. Відтоді юними олімпійцями здобуто 223 медалі – 68 золотих, 80 срібних та 74 бронзових нагород.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области