Новость подробно
14 сентября 2022 г.

Україна закликає держави-члени РЄ продовжити підтримку національної антидопінгової програми

Під час 58-го засідання Спеціального Європейського комітету з питань Всесвітньої антидопінгової агенції (САНАМА) обговорювалися питання стану та перспектив розвитку антидопінгової діяльності у державах-учасницях Ради Європи, міжнародного співробітництва у питаннях боротьби з допінгом у спорті, а також питання у контексті підготовки спільної позиції CAHAMA щодо чергового засідання Виконавчого комітету ВАДА.

Українська сторона наголосила на тому, що Міністерство спільно з НАДЦ забезпечують безперебійний розвиток національних антидопінгових структур та впровадження відповідного законодавства, не дивлячись на складні умови роботи під час воєнного стану.

За дорученням Міністра Вадима Гутцайта, Андрій Чесноков висловив вдячність Секретаріату Ради Європи та національним делегаціям у CAHAMA за постійну підтримку України під час російської військової агресії. Подякував антидопінговим організаціям 19-ти країн за проведене безоплатне тестування на допінг українських спортсменів, які тренуються та беруть участь у змаганнях за межами України.

Заступник Міністра також звернувся за підтримкою до національних делегацій щодо надання допомоги у продовженні таких тестувань українських спортсменів.

Міністерство молоді та спорту України

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области