Новость подробно
07 сентября 2022 г.

КРІСТІНА КАТІЛОВА: «ЖІНОЧА ЗБІРНА ОДЕСИ З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄ НА УЧАСТЬ У СУПЕРЛІЗІ»

Головна тренерка жіночої збірної Одеси Крістіна Катілова в інтерв’ю Rugby.od.ua прокоментувала ймовірну участь команди у чемпіонаті України з регбі-7 серед команд Суперліги, який, як ми вже повідомляли, Федерація регбі України планує провести у жовтні.

– Ні для кого не секрет, що жіноча збірна Одеси, незважаючи на війну та виїзд достатньої кількості дівчат за кордон, проводить регулярні тренування. І це при тому, що ми не знали, чи будуть в нас цього року якісь офіційні чи хоча б товариські турніри. Дівчатка дуже скучили за грою, за протистояннями, за емоціями, нам дуже не вистачало регбі, отже, ми дуже зраділи інформації щодо можливого проведення чемпіонату Україну в одному з західноукраїнських міст. Для нас це – додаткова мотивація, стимул набрати хорошу форму та захистити чемпіонський титул. Ми з нетерпінням чекаємо на участь у Суперлізі.

– Наскільки мені відомо, Федерація регбі України ще не вирішила, у якому форматі проводити турнір – в один чи у два етапи. За який варіант виступає збірна Одеси?
– Ми вважаємо, що доля медалей має вирішуватися цього року в один етап. Зараз, під час війни, певно, в усіх є фінансові проблеми, до того ж, ніхто не відміняв щоденну небезпеку через ракетні обстріли. Можливо, у західних регіонах України сигнали повітряної тривоги лунають набагато рідше, але нехай повірять мені на слово, виїжджати кілька разів пізно увечері на далекі відстані – це доволі нервово. Окрім того, у кожної регбістки кожної команди є якісь свої важливі справи – робота, навчання, рідні, яких не хочеться або не бажано залишати наодинці. Отже, ми вважаємо, що турнір має проводитися в один етап, в один виїзд. Сподіваюся, все вдасться, та ми зможемо захистити свій титул у конкурентній боротьбі.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области