Новость подробно
13 августа 2021 г.

ФЕСТИВАЛЬ РЕГБІ-7 У МІСТІ ЛЕВА

Найближчими вихідними, 14-го і 15-го серпня, у Львові відбудеться справжній фестиваль регбі-7 – традиційний турнір Lviv Open Cups 2021. Поєдинки за участю команд з п'яти міст України відбудуться на зеленому полі стадіону «Юність», що знаходиться у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького міста Лева.

Lviv Open Cups 2021 з регбі-7 проводиться у межах шостого сезону проекту «Відкриті Кубки Львова», який було ініційовано Львівською міською радою у 2016 році. Традиційні змагання, у програмі яких турніри з понад трьох десятків літніх і зимових видів спорту, за цей набули шаленого розголосу та популярності не лише в Україні, а й далеко за її межами. А в журналістському середовищі їх називають не інакше, як Львівською Олімпіадою. І без найменшого перебільшення можна стверджувати, що організація Lviv Open Cups з кожним сезоном проходить на все більш якісному рівні. Змагання відбуваються на кращих спортивних аренах міста, господарі беруть на себе усі фінансові витрати гостей по проживанню та харчуванню, переможців і призерів завжди нагороджують красенями-кубками та ексклюзивними медалями, а всі учасники зазвичай отримують пам'ятні сувеніри і медалі. Також традиційно є дуже сильним за рівнем майстерності й склад учасників змагань.

На цьогорічний Lviv Open Cups 2021 з регбі-7 організатори, окрім українських команд, запросили й гостей з-за кордону. Однак через новий спалах коронавірусу, який у черговий раз ускладнив проблеми з перетинанням кордонів, турнір не матиме статусу міжнародного. А в гості до львівських регбістів приїдуть команди з Києва, Тернополя, Івано-Франківська та Кременця.

У перший день змагань, в суботу, 14-го серпня, відбудуться турніри серед юнацьких команд у двох вікових групах – U-11 (гравці 2010 і 2011 років народження) та U-13 (гравці 2008 і 2009 років народження). Також завтра розпочнуться й поєдинки серед жіночих і чоловічих команд. А вирішальні матчі дорослих команд представників обох статей буде зіграно наступного дня – у неділю, 15-го серпня. У них й визначаться переможці та призери Lviv Open Cups 2021 з регбі-7.

Слід зазначити, що для дорослих команд-учасниць «Відкритого Кубка Львова» майбутні поєдинки на полі стадіону «Юність» міста Лева, окрім боротьби за почесні нагороди престижного турніру, стануть фактично ще й генеральною репетицією перед матчами Кубка України з регбі-7 сезону 2021 року. Нагадаємо, що жіночі команди переможця другого за значимістю турніру національного рівня визначатимуть 21-го серпня на полі стадіону «Академія Спорту» в Одесі. А двома днями пізніше, 23-го серпня, напередодні 30-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України, в столиці нашої держави Києві відбудеться Кубок України серед чоловічих клубів, матчі якого прийматиме стадіон «Темп».

kamp-sport.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области