Новость подробно
16 октября 2022 г.

УВАГА! Федерація регбі Донецької області звертається до регбійної спільноти з проханням надати посильну фінансову допомогу!

Цей рік для юних регбістів з Донецької області мав бути дуже насиченим змаганнями, поїздками, перемогами та поразками, емоціями та враженнями!

Але ранок 24 лютого зруйнував всі ці плани - в Україну прийшла повномасштабна війна, яку розв'язала країна-терорист - росія... Діти роз'їхалися хто-куди, а ті, що залишилися в рідних містах, постійно знаходяться у небезпеці, під обстрілами.

У рамках підготовки до змагального сезону Селидівська міська рада замовила у наших партнерів "GERA" 24 комплекти дитячої ігрової форми на суму 30000,00 грн, уклали договір, форму пошили. Але через війну кошти за форму так і не були сплачені...

Федерація регбі Донецької області звертається до регбійної спільноти з проханням надати посильну ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ зі збору коштів у сумі 30000,00 грн з метою розрахунку з нашими партнерами "GERA".

Обов'язково буде публічний звіт!

Реквізити карти для донатів:

https://send.monobank.ua/jar/5RLVEP3r6y

Лисенко Володимир Вікторович, тренер-викладач ДЮСШ м. Селидове.

Дякуємо за розуміння! Впевнені, що дуже скоро настане наша Перемога і юнацькі збірні Донеччини будуть вдало виступати у Чемпіонатах України у новій формі!

Слава Україні!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области