Новость подробно
09 октября 2022 г.

«Золотий» дубль та перемога в чоловічій Вищій лізі: хмельничани зібрали найкращий регбійний врожай в 2022 році

Український регбі всупереч повномасштабній війні проти росії та скрутному фінансовому становищу багатьох клубів продовжує жити та радувати велику армію свої прихильників безкомпромісними баталіями під час матчів чемпіонатів України та Кубку України, які цього року, незважаючи на багато перепон, організувала на найвищому рівні Федерація регбі України спільно зі своїми обласними федераціями, зокрема, Хмельницькою та Львівською обласними федераціями.

Відзначимо, приголомшливий виступ в 2022 році хмельницьких команд - РК «Поділля» (Хмельницький) та Збірної команди Хмельницької області–ДЮСШ-1, які завоювали чемпіонські нагороди в чоловічих Суперлізі (РК «Поділля») та Вищій лізі (Збірна команда Хмельницької області–ДЮСШ-1), Кубку України з регбі-7 (РК «Поділля»).

Вітаємо очільника Федерації регбі Хмельницької області Андрія Лещенка, керівників, тренерів та гравців обох клубів з історичним особистим досягненням на внутрішній арені! Бажаємо Вам майбутніх великих перемог в різноманітних турнірах!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области