Новость подробно
16 октября 2022 г.

УВАГА! Федерація регбі Донецької області звертається до регбійної спільноти з проханням надати посильну фінансову допомогу!

Цей рік для юних регбістів з Донецької області мав бути дуже насиченим змаганнями, поїздками, перемогами та поразками, емоціями та враженнями!

Але ранок 24 лютого зруйнував всі ці плани - в Україну прийшла повномасштабна війна, яку розв'язала країна-терорист - росія... Діти роз'їхалися хто-куди, а ті, що залишилися в рідних містах, постійно знаходяться у небезпеці, під обстрілами.

У рамках підготовки до змагального сезону Селидівська міська рада замовила у наших партнерів "GERA" 24 комплекти дитячої ігрової форми на суму 30000,00 грн, уклали договір, форму пошили. Але через війну кошти за форму так і не були сплачені...

Федерація регбі Донецької області звертається до регбійної спільноти з проханням надати посильну ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ зі збору коштів у сумі 30000,00 грн з метою розрахунку з нашими партнерами "GERA".

Обов'язково буде публічний звіт!

Реквізити карти для донатів:

https://send.monobank.ua/jar/5RLVEP3r6y

Лисенко Володимир Вікторович, тренер-викладач ДЮСШ м. Селидове.

Дякуємо за розуміння! Впевнені, що дуже скоро настане наша Перемога і юнацькі збірні Донеччини будуть вдало виступати у Чемпіонатах України у новій формі!

Слава Україні!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области