Новость подробно
17 марта 2022 г.

MHRUFC (Велика Британія) ПІДТРИМУЄ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ВИЇХАЛИ З КРАЇНИ!

Ласкаво просимо сім’ї, які вимушено покинули Україну через війну проти Росії.

Як клуб, ми пишаємося тим, що є сімейним клубом, де сини та дочки колишніх гравців часто приєднуються до наших дитячих та юніорських команд і просуваються за віковими групами, а також поповнюють склади дорослих команд.

У той час, коли війна у Східній Європі призводить до того, що багато людей змушені залишати свої домівки в пошуках безпеки в інших місцях, багато сімей будуть розлучені, і ми, як країна, очікуємо, що вони приїдуть до Великої Британії. Безперечно, місцеві сім'ї запропонують свої вільні кімнати для розміщення людей.

Хоча в нас немає житла, яке ми могли б запропонувати, як невеликий жест ми вітатимемо будь-якого біженця, який опинився в чужій країні, де він майже нікого не знає.

Якщо ви володієте інформацією щодо людей, які виїхали з України, будь ласка, знайте, що ми запропонуємо їм безкоштовне членство, щоб вони приєдналися до нашого клубу, аби стати частиною сім'ї MHRUFC. Якщо вони хочуть грати в регбі, ласкаво просимо, і ми намагатимемося забезпечити їх екіпіруванням.

Якщо найближчими тижнями ви дізнаєтеся про біженців, які приїхали жити в наш район, будь ласка, повідомте сім'ям про нашу пропозицію.

Виконавчий директор МХРУФК

www.mhrufc.org.uk

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области