Новость подробно
16 марта 2022 г.

Журнал Rugby World: Інформація ФРУ щодо поточної ситуації в українському регбі в умовах війни проти РФ

Протягом останніх кількох тижнів накопичилося багато запитань щодо життєдіяльності представників регбійної спільноти України, оскільки війна у їхньому регіоні розгортається після російського вторгнення. Уболівальники регбі запитували про їхню безпеку, місцезнаходження, що вони роблять, як можуть допомогти ті, хто знаходиться за межами України, і що українці хотіли б донести до світової спільноти.

Минулої ночі Федерація регбі України надало Rugby World актуальну інформацію зі своєї бази в Польщі, щоб відповісти на кілька з цих запитань.

Вони сказали: «Для української регбійної спільноти – так, ми намагаємося триматися разом і допомагати один одному чим можемо. Ситуація в різних регіонах України різна, як і рівень небезпеки.

У нас - сильна регбійна спільнота в Києві, Харкові та Ірпені, а також у Донецькій області. Зараз ці місця є червоною зоною війни, і деякі гравці та тренери все ще там. Деякі з них не хочуть покидати свої домівки. Деякі з них просто не можуть. Ми стежимо за ситуацією і намагаємося тримати зв'язок з усіма.

Президент і виконавчий директор допомагають нашим військовим пожертвуваннями, надають для них товари та послуги. Поряд з цим організували табір для біженців у Вінницькій області.

Що стосується зовнішньої допомоги, то ми охоплені турботою та підтримкою більшості європейських федерацій регбі, Rugby Europe та World Rugby. Ми повністю відчуваємо цю солідарність і чесність.

Польща, Литва, Латвія, Угорщина, Чехія, Естонія, Фінляндія, Швеція, Австрія, Хорватія, Франція, Ірландія, Уельс, Англія, Іспанія, Шотландія, Швейцарія, Данія та Нідерланди повною мірою залучені багатьма можливими способами допомогти нам. За допомогою гуманітарної допомоги, створення фінансування для підтримки та прихистку представників нашої федерації та їхніх сімей.

Якщо ви хочете зробити пожертву для спільноти регбі в Україні, перейдіть за посиланням нижче. Будемо дуже вдячні за вашу підтримку.

Збір коштів Rugby Europe для української регбійної спільноти:

http://rugbyeurope-7412391.hs-sites.com/rugby-europe-fundraiser-1

Польща в нинішній ситуації, безумовно, найбільш задіяна країна. Зараз ми намагаємося організувати нашу національну жіночу команду віком до 18 років, яка поїде до Польщі, щоб мати можливість тренуватися і бути в безпеці. А у нас є найрішучіший фанат українського регбі – Іван Ревко, який фантастично підтримує нас.

На жаль, наше регбі-суспільство зазнає втрат серед цивільного населення та тих, хто пішов на військову службу…

Єдиний меседж, який ми хотіли б надіслати, це: ми хочемо повернути своє життя до початку війни – мир і спорт назавжди».

www.rugbyworld.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области