Новость подробно
28 октября 2022 г.

Дмитро Мацюк: «Ми виконали програму максимум»

Сьогодні свої враження про Чемпіонат України з регбі-7 сезону 2022 року висловить Дмитро Мацюк - головний тренер Хмельницької команди "Поділля".

Команди, яка стала переможцем чемпіонату України 2022 року з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги.

- Ваше враження від Чемпіонату України з регбі-7 сезону 2022?

- Враження лише позитивні. Тішить саме той факт, що змагання взагалі відбулись. До останнього дня були сумніви в можливості проведення змагань під час війни, але все пройшло на досить високому рівні, чудовий стадіон, гостинне місто та чудова погода, все як колись. Шкода лише, що не всі команди мали змогу взяти участь, не вистачало звісно чинного чемпіона та сильних команд з Харкова та Одеси.

- Наскільки ви задоволені грою та результатом команди?

- Результатом, звісно, задоволений. Якщо розглядати окремо зіграні поєдинки, то ми побачили над чим ще варто працювати. Особливо в першій грі, як завжди, нам важко одразу починати грати у свою гру, відчувається розслабленість і втома з дороги, але це регбі-7, тут немає часу розгойдуватися і дуже легко можна втратити позиції.

- Чи є гравці з команди, які зараз стали на захист країни, як ви підтримуєте зв'язок?

- Так, досить багато гравців, як чинних, так і з тих, хто в силу різних причин вже не грає на високому рівні, але вони все одно є частиною регбійної родини. Не про всіх можна розповідати, не зі всіма є можливість підтримувати постійний зв'язок, але намагаємося по можливості допомагати.

- Сезон завершено, який він був для вашої команди? Зробіть короткий підсумок сезону 2022.

- Сезон в цілому вдалий. Ми виконали програму максимум в тих умовах, які існують, здобули Кубок України, «золото» Чемпіонату у супер та вищій лігах, зберегли основний склад, підготували найближчий резерв у основну команду.

- Які подальші плани для команди? Як буде спланований тренувальний процес в непростих умовах війни?

- Сезон завершено, тренування на найближчий час також припиняються. Що далі, покаже лише час та ситуація в Україні в цілому, будемо сподіватися та робити усе від себе можливе, щоб вже весною наступного року відбувся Чемпіонат України, присвячений Перемозі України у цій війні!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области