Новость подробно
27 апреля 2022 г.

НАДЦУ за сприяння польських партнерів продовжує тестувати на допінг українських спортсменів в умовах воєнного стану

Національний антидопінговий центр України за сприяння польських партнерів продовжує тестувати на допінг українських спортсменів в умовах воєнного стану.

З перших днів збройної агресії росії в Україні польська спортивна спільнота демонструє свою підтримку та солідарність українським спортсменам, тренерам та іншим представникам спортивної спільноти.

Відтак з 10 березня 2022 року розпочала роботу інформаційна гаряча лінія допомоги українським спортсменам у Польщі за підтримки Міністерства спорту та туризму Республіки Польща та Міністерства молоді та спорту України.

Активна співпраця здійснюється на рівні антидопінгових організацій. Польська антидопінгова агенція (ПОЛАДА) є надійним партнером Національного антидопінгового центру (НАДЦ) протягом останніх років. Наразі НАДЦ та ПОЛАДА під егідою Всесвітньої антидопінгової агенції активно взаємодіють щодо організації програми тестувань українських спортсменів, використовуючи кращі європейські стандарти та практики у цьому напрямі.

Незважаючи на складні умови роботи, НАДЦ вже відновив програму тестувань на допінг спортсменів, які перебувають в Україні. Польська антидопінгова агенція планує здійснити тестування 100 українських спортсменів, які наразі перебувають на території Польщі.

Окрім того, ведуться перемовини та консультації з антидопінговими організаціями інших країн з метою надання підтримки українській антидопінговій спільноті та спортсменам.

mms.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области