Новость подробно
21 ноября 2017 г.

У Празі відбулася Конференція Технічних директорів та Генеральних секретарів регбійних союзів Регбі Європа

7-10 листопада 2017 року у м. Прага відбулася Конференція Технічних директорів та Генеральних секретарів регбійних союзів Регбі Європа за участю представників 34 європейських федерацій.

Основною темою обговорення став затверджений на літній Асамблеї Регбі Європа Стратегічний план на 2017-2021 роки, який побудований відповідно до основних цінностей гри – цілісність, пристрасть, єдність, дисципліна, повага та його імплементація і адаптація до стратегічних планів розвитку регбійних союзів Європи.

Як відомо, Регбі Європа підходить до розвитку регбі системно і науково та прагне долучити до цього і своїх членів.

Найголовнішими стратегічними цілями Регбі Європа на цей період є:

1.  Забезпечення міцного та надихаючого лідерства у грі в Європі.

2.  Визначення здоров’я та добробуту гравця найважливішим пріоритетом.

3.  Захист та популяризація регбі, його цінностей, духу, освітньої сили та ідеалу.

4.  Підвищення участі та інтересу до гри в Європі.

5.  Досягнення фінансової стабільності Регбі Європа та його членів шляхом максимізації комерційних цінностей та можливостей.

6.  Збільшення кількості учасників у змаганнях Світового регбі та Олімпійських іграх.

На конференції були розглянуті такі важливі аспекти розвитку федерацій, як навчання та підвищення кваліфікації фахівців регбі, презентовані цілі на найближчі 4 роки щодо подальшого розвитку програми Get into rugby. Було зазначено, що показник у цьому напрямі постійно збільшується, але приріст гравців останнім часом зупинився, що викликає занепокоєння Регбі Європа. Було презентовано календар змагань різних вікових категорій на наступний сезон та упродовж презентації здійснені його доопрацювання і корегування. Робочі групи працювали над доцільністю розподілу вікових категорій на шляху до підготовки дорослого спортсмена національної збірної команди та дійшли висновку, що існуючий розподіл цілком задовольняє усі європейські федерації.

Також одним з важливих  питань є досягнення фінансового балансу між витратами та прибутками Регбі Європи, її членів і пошук нових бізнес-можливостей.

Було зроблено акцент на питаннях комунікації та виконавчої дисципліни, особливостях заповнення та подання документів відповідно до Регламентів змагань,  багато уваги було приділено презентаційним  аспектам і методам популяризації регбі.

Зупинилися на стратегічних сферах Світового регбі, з яких складається заявка на грант розвитку та процесі її заповнення.

Конференція відбувалася з використанням методу зворотного зв’язку - учасники розподілялися на робочі групи та на основі отриманої інформації виконували практичні завдання - розробляли проекти, вносили пропозиції, формували презентації та інше. 

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области