Новость подробно
22 сентября 2022 г.

Мінмолодьспорту проінспектувало спортивну інфраструктуру в деокупованих українських містах

Мінмолодьспорту працює над якнайшвидшим відновленням умов та створенням нових можливостей для жителів деокупованих територій вести активний здоровий спосіб життя, займатися спортом.

Так, за дорученням Міністра Вадима Гутцайта, було організовано робочу поїздку до звільненої від російських окупантів Балаклії, що на Харківщині. Заступник директора Державна установа «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» Юрій Мельник оцінив стан спортивної інфраструктури регіону, а також локацій соціального проекту Президента України «Активні парки локації — здорової України».

Через постійні обстріли ворога постраждав «Балаклійський дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел», що так і не був введений в експлуатацію у зв’язку з воєнним станом в Україні. У будівлі пробитий дах, відсутнє світло, а стадіон на території комплексу — замінований. У дитячо-юнацькій спортивній школі «Олімп» пошкоджено вікно від вибуху снаряда. Тут теж немає світла, у тому числі — опалення.

У мирний час в регіоні функціонувало дві локації проекту Президента України «Активні парки», одна з яких залишилася неушкодженою, а друга — замінована військами рф.

Відбудуємо кожну постраждалу будівлю та повернемо спортивне життя у кожен регіон країни!

Міністерство молоді та спорту України

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
21 июня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Видео галерея к новости «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области