Новость подробно
22 марта 2022 г.

Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО)

Маша Єфросініна з командою телеканалу 1+1 та Atlas Weekend розпочали роботу над наймасштабнішим міжнародним благодійним марафоном на підтримку України!

Генеральна його ціль - достукатися до верхівок всіх держав та переконати закрити небо! Але не менш важливою метою цього марафону є привертання все більшої і більшої уваги світу до того, що у них всіх під боком терористично знищують цивілізовану, молоду та красиву націю!!!

Так не повинно бути! Не може світ бути в спокої, поки дітей та людей в Україні розриває на шматки від вибухів бомб, поки вони гинуть в окупації та під уламками будівель!!

Ми закликаємо всіх, хто може бути корисним у виробництві цього великого дійства, сконтактувати за вказаними у відео номерами та приєднуватись до великої справи!

Вже понад 20 країн заявили про трансляцію марафону на своїх телеканалах; інші подробиці, імена залучених артистів тощо, буду повідомляти згодом. А поки нам потрібна підтримка як репостами, так і партнерами!

СЛАВА УКРАЇНІ 🇺🇦

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области