Новость подробно
24 января 2022 г.

УРОЧИСТОСТІ В КИЇВСЬКОМУ РЕГБІ-БАРІ «3-й ТАЙМ»

22 січня в київському регбі-барі «3-й ТАЙМ» відбулося одразу декілька урочистих подій.

Насамперед, вітання з 80-річним ювілеєм приймав один із засновників регбі в Україні, випускник Київського політехнічного інституту Віталій Федорович ПЕЛЕХ, який восени 1962 року, разом зі студентами-ентузіастами створив першу в нашій державі регбійну команду «Політехнік».

Також поздоровляли  визначних регбістів: Олександра Золотарьова та Анатолія Яворського – з 70-річчям, Сергія Добривечора – з 65-річчям, Михайла Скачкова – з 75-річчям,  Павла Бражко – з 55-річчям, Олександра Коровіна та Валерія Піскового – з 50-річчям та інших.

На цей урочистий захід прийшли президент Федерації регбі України Євген БАЖЕНКОВ, виконавчий директор ФРУ Олександр ВЛАСЮК та головний менеджер департаменту по зв’язках з суб’єктами олімпійського руху НОК України Вікторія ВЕСЕЛОВА.

У своєму вітальному слові Євген БАЖЕНКОВ привітав усіх присутніх з Новорічними святами та нагадав учасникам урочистостей про значний внесок ювілярів у розбудову регбі в усій Україні, і, що саме київські «політехніки» стали локомотивом розвитку цього видовищного, мужнього та інтелектуального виду спорту в нашій країні.

З нагоди 30-річного ювілею ФРУ, Євген БАЖЕНКОВ також нагородив Почесними відзнаками ветеранів регбі, які в 1991 році брали активну участь у створенні Федерації регбі незалежної України – Євгена ІГНАТОВА, Анатолія ЯВОРСЬКОГО, Валентина ХОНІНА, Леоніда ДЕЙНЕКО, Андрія ДУДКО, Федора ЗЕРНЕЦЬКОГО, Олександра ПРИМАЧЕНКА та Гліба ЛЬВОВА.

Вікторія ВЕСЕЛОВА від імені Президента НОК України, Олімпійського чемпіона С.Н.БУБКИ вручила «Подяки» НОК України засновникам та ветеранам регбі Анатолію МАКЕЄВУ, Віталію ПЕЛЕХУ, Євгену ІГНАТОВУ, Михайлу СКАЧКОВУ, Георгію ЦИГАНКОВУ, Олександру СВЕРТОЦІ, Ігорю КУБАНСЬКОМУ та Олександру КОРОВІНУ.

Випускника теплоенергетичного факультету КПІ Віталія ПЕЛЕХА було нагороджено оригінальним настінним годинником з фото КПІ, пам'ятною медаллю Національного банку України, викарбуваною на честь 120-річчя заснування КПІ та ексклюзивним «знаком» клубу-регбі «Політехнік» Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського.

Нагороди отримали всі ювіляри – вони були відзначені Подяками Міністра молоді та спорту України, Почесними грамотами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Подяками Президента федерації регбі України, ексклюзивними медалями та подарунками від НОК України.

Спеціальною нагородою від Федерації регбі України було відзначено майстра спорту СРСР Сергія СТАСЯ (за визначний особистий внесок у розбудову українського регбі).

Щира подяка в організації цього регбійного свята регбі-бару «3-й ТАЙМ» та особисто Сергію ЦУКАНОВУ.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области