Новость подробно
24 ноября 2021 г.

Понад 350 представників спорту з різних країн світу обговорили питання фізичної підготовки спортсменів

В режимі онлайн відбулася 18-а зустріч циклу 20-ти науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів та фахівців з організації та управління спортом, який реалізується за ініціативи Національного олімпійського комітету України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Тема онлайн-семінару: «Фізична підготовка спортсменів: розвиток координаційних та швидкісних здібностей, спритності та гнучкості», лектором якої виступив доктор педагогічних наук, професор олімпійського інституту НУФВСУ, співголова комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимир Платонов.

Участь у вебінарі взяли понад 350 представників спорту з України, Білорусії, Казахстану, Латвії, Литви, Туркменістану, Узбекистану.

Нагадаємо, в рамках науково-освітніх зустрічей учасники вже встигли отримати багато цікавої та корисної інформації про систему багаторічної підготовки спортсменів, метаболічні засоби супроводу процесу підготовки юних спортсменів, значення різнобічної рухової підготовки в спорті, історію та сучасність олімпійського руху в Україні, розвиток силових і швидкісно-силових якостей в системі фізичної підготовки спортсменів, застосування спеціального інвентарю та обладнання для розвитку силових, швидкісно-силових якостей та координації, сучасну систему психологічної підготовки спортсменів, психолого-педагогічні аспекти організації співробітництва в системі «тренер – юний спортсмен – батьки», відновлення та підходи до профілактики стомлення в спорті та багато іншого.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области