Новость подробно
08 апреля 2021 г.

Крок до нового життя. На баланс Києва передали спортивну базу “Спартак”

Учбово-спортивна база “Спартак” на Куренівці (вул. Кирилівська, 105), яка перебуває в аварійному стані і потребує капітального ремонту, отримала шанс на нове життя. Кабмін передав комплекс до сфери управління КМДА. Місто вже давно заявляло про готовність фінансувати його реконструкцію і оновлення, як цілого комплексу з басейном, біговими доріжками, критим манежем

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Нємчинов.

За його словами, в умовах децентралізації ключові завдання із збереження дитячо-юнацьких шкіл покладаються на місцеві органи влади, а сьогодні матеріально-технічна база учбово-спортивної бази “Спартак” потребує капітального ремонту та оновлення спортивного обладнання.

"Визначення Київської міської адміністрації уповноваженим органом управління учбово-спортивної бази “Спартак” сприятиме ефективному використанню державного майна, прискоренню реалізації прав держави, як власника на таке майно через відповідний суб’єкт управління, та забезпеченню подальшої передачі його у власність територіальної громади м. Києва, з метою збереження дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підготовки спортивного резерву до складу збірних команд України з різних видів спорту та покращенню матеріально-технічної бази фізичної культури та спорту м. Києва”, – зауважив Нємчинов.

Він додав, що наразі на спортбазі “Спартак” займаються понад 2230 дітей – там функціонує 6 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, 2 з них – спеціалізовані (проводяться заняття з плавання, легкої атлетики, спортивної акробатики та інших видів спорту), які фінансуються за рахунок бюджету Києва. 

Нагадаємо, місто вже давно заявляло про готовність зберегти спорткомплекс “Спартак” – фінансувати його реконструкцію і оновлення як цілого комплексу з басейном, біговими доріжками, критим манежем.

bigkyiv.com.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области