Новость подробно
18 июня 2020 г.

Відбулася стратегічна сесія з обговорення Стратегії розвитку фізичної культури і спорту до 2028

Стратегія розвитку фізичної культури і спорту до 2028 року, розроблена за дорученням Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, викликала значний інтерес у громадськості. Про це у четвер, 18 червня, заявив перший заступник Міністра Сергій Симонов під час відкриття стратегічної сесії з обговорення Стратегії.

Обговорення відбулось в режимі онлайн з використанням платформи ZOOM.

Основна мета обговорення – проаналізувати задачі та погодити цілі верхнього рівня за окремими векторами розвитку фізичної культури і спорту в Україні.

«Ми провели стратегічні сесії у середині Міністерства та запропонували свої ідеї державного замовлення. Основна ідея - здоров’я нації та престиж нашої держави. Крім того, ми додали вектори, які будуть забезпечувати реалізацію цих двох основних ідей. Це діджиталізація, інфраструктура та кадровий потенціал. Все це вже відображено в стратегії, але хочемо почути пропозиції від всіх учасників, щоб зробити її більш зрозумілою для громадськості», - зазначив Сергій Симонов.

Перший заступник подякував всім учасникам, які надали свої пропозиції та не стоять осторонь спорту, і допомагають зробити цю галузь кращою. Він окремо висловив подяку компанії SURGе, яка допомагає в проведенні громадського обговорення стратегії.

Участь в заході взяли експерти зі стратегічного планування та управління, орієнтованого на результат проектного офісу SURGе при Секретаріаті КМУ, представники Мінмолодьспорту, громадських організацій, науковці, експерти та інші.

dsmsu.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
21 июня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Видео галерея к новости «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области