Новость подробно
02 апреля 2020 г.

НОК розширює можливості розвитку українських спортсменів

На цьому наголосила під час свого виступу на засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету України, що відбувалося в онлайн режимі, голова Комісії НОК «Антураж атлета», призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова.

У цей непростий для всієї країни та світу час Олімпійський комітет України надає чудову можливість атлетам самовдосконалюватися й отримувати нові знання в режимі онлайн.

«Ми запровадили онлайн-тренінги та онлайн-курси для наших спортсменів у тісній співпраці з компанією IPS на чолі з відомим тренером з самовдосконалення Іцхаком Пінтосевичем. Сьогодні ми намагаємося привернути увагу наших атлетів до самоосвіти, маючи намір створити цілу освітню платформу для них. Ми й надалі активно співпрацюємо з Фондом братів Кличків й ведемо переговори з новими цікавими спікерами», – відзначила Олена Говорова.

Вона поінформувала, що нещодавно відбувся вебінар курсу «Мислення переможця» в рамках освітнього проекту НОК «Sportcamp&more». Спікером лекції виступив Іцхак Пінтосевича. До дискусії долучилися понад 60 українських атлетів та тренерів.

Також у соціальних мережах активно триває ще одна ініціатива Комісії НОК «Антураж атлета» та Комісії атлетів НОК України – челендж #тренуйсявдома. Наші відомі олімпійці закликають українців залишатися вдома й берегти своє здоров'я, але не забувати й про підтримку власної спортивної форми. Уславлені спортсмени діляться своїми навиками занять спортом вдома. Слід відзначити, ця ініціатива отримала чудову підтримку та зацікавленість засобів масової інформації.

«Освіта атлетів – це дуже актуальне і важливе питання в будь-який час. Сьогодні кожен з нас має можливість навчатися вдома. Займатися своїм самовдосконаленням та власною освітою, тому що в нашому житті знання – це наш скарб. Й обов'язково треба пам'ятати, що навіть вдома можна займатися спортом та слідкувати за своєю спортивною формою», – відзначив президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области